Карпатський досвід для краматорців: практика для майбутніх кухарів і кондитерів у Трускавці

img 11cd51a36
Практика -  найкращий спосіб перетворити знання на впевнені навички. Для майбутніх кухарів і кондитерів з ДПТНЗ «Краматорський центр професійно-технічної освіти» це ще й можливість відчути ритм професійної кухні у мальовничому Трускавці.

Здобувачі освіти, які навчаються за професією «Кухар, кондитер», проходять виробничу практику на базі санаторного комплексу «Женева» та дитячого табору «Артек-Прикарпаття», що працюють на спільній території.

Це сучасні заклади з високими стандартами харчування, сервісу та організації праці. Обслуговування двох великих банкетних залів на 900 осіб - відповідальна частина щоденних завдань практикантів.

Під наставництвом досвідчених шеф-кухарів учні долучаються до всіх етапів роботи кухні - від складання меню до подачі страв. Вони опановують сучасні кулінарні технології, працюють із професійним обладнанням і вивчають особливості організації харчування в закладах оздоровчого й дитячого відпочинку.

Практика в Трускавці - це не лише професійне зростання, а й нові знайомства, командна робота й натхнення.

Повернувшись додому, на рідну Донеччину, учні привезуть із собою не лише цінний досвід, а й бажання розвиватися далі й творити справжнє кулінарне мистецтво.

За інформацією Донецької ОДА.

 
1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter