Соковите м’ясо в сметані із золотистою скоринкою: простий рецепт

3 1

Якщо ви сидите на дієті або намагаєтеся дотримуватися правильного харчування, то найчастіше вживаєте куряче м’ясо. Це поживний і корисний спосіб надати організму нежирний білок.

Інгредієнти для смаженої курки:

  • сметана – 100 г;
  • куряче філе – 800 г;
  • соєвий соус – 2 ст. л.;
  • борошно – 4 ст. л.;
  • гірчиця – ч. л.;
  • яйце куряче – шт.;
  • часник – 3 зубчики;
  • сіль – 0,5 ч. л.

Приготування смаженої курки:

У миску зі сметаною розбиваємо яйце, додаємо гірчицю та сіль. За допомогою спеціального преса розминаємо в суміш зубчики часнику, віночком перемішуємо інгредієнти.

Куряче м’ясо ріжемо на порційні шматки завтовшки не більше см. Заливаємо філе приготованим соусом зі сметани. Додаємо до суміші соєвий соус, перемішуємо м’ясо у маринаді руками.

Запечатуємо тару з куркою харчовою плівкою. Забираємо філе в холодильну камеру на кілька годин.

Через заданий час розігріваємо сковороду з невеликою кількістю соняшникової чи оливкової олії.

Посипаємо замариновану курку борошном, перемішуємо. Відправляємо частини філе на розпечену сковороду, обсмажуємо з кожного боку до золотистої скоринки.

Коли курка засмажиться, зменшіть вогонь і готуйте м’ясо під кришкою 5-7 хвилин. У результаті ми отримуємо смачне куряче м’ясо у сметанному маринаді.

Страва поєднуватиметься як з овочами, так і з картопляним пюре або крупами.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter