Домашні ролліні з грибами з лаваша від української господині

1110264665

Це саме та страва, яку варто приготувати з лаваша. Все максимально просто, але так смачно. Ролліні виходить хрустке, з ніжною, тягучою начинкою! Неможливо втриматись, спробуйте приготувати. 

  • Вам знадобиться:
  • лаваш 2 листи;
  • сир 200 г;
  • гриби 400 г;
  • жовток 1 шт;
  • вершкове масло для змащування; 
  • кунжут для посипання.

Спосіб приготування 

Нам знадобиться один лист лаваша. Його потрібно щільно змастити розтопленим вершковим масло. 

null
Лаваш у вершковому маслі. Фото: YouTube @lilija-tsvit

Вершкове масло можно замінити майонезом, або кетчупом. 

null
Твердий сир. Фото: YouTube @lilija-tsvit

Потім лаваш потрібно посипати тертим сиром, начинку можна обирати за власним бажанням, але саме сир є обов'язковий інгрідієнтом. 

null
Гриби та сир. Фото: YouTube @lilija-tsvit

Далі з обох сторін викладаємо відварені гриби. Також за смаком можна додати зелень. 

null
Загортання ролліні. Фото: YouTube @lilija-tsvit

З кожного краю загортаємо рулет до середини. Рулетики повинні бути рівномірні по товщині, тому закручувати потрібно однаково з обох сторін. 

null
Ролліні та кунжут. Фото: YouTube @lilija-tsvit

Лаваш перекладаємо у форму застелену пергаментом. Так само робимо ще один рулет, за бажанням можна обрати іншу начинку. 

null
Готові ролліні. Фото: YouTube @lilija-tsvit

Згорнуті рулети змащуємо збовтаним жовтоком. Зверху посипаємо кунжутом. 

Відправляємо ролліні в духовку на 20 хвилин при температурі 220 градусів. 

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter