На пікнік або вдома: як приготувати курча барбекю

qm3bwn c740x493x50px50p c740x493x50px50p up d12c642fae5200345104d2be4cedbeb1

Щоб ваш пікнік (або домашні посиденьки у стилі пікніка) був по-справжньому незабутнім, приготуйте щось цікаве. З цієї причини буде доцільно придбати не лише традиційні ковбаски та реберця, а й біле м’ясо, наприклад курча, щоб задовольнити смаки всіх!

Насправді дуже часто шашлик асоціюється виключно з червоним м’ясом, але слід пам’ятати, що навіть біле м’ясо (а в цьому випадку курча) дуже добре поєднується з вугіллям, що тліє!

Інгредієнти:

Основні

  • Курча 1.2 кг

Для маринаду

  • Оцет бальзамічний 50 г
  • Мед 30 г
  • Гірчиця 20 г
  • Кетчуп 60 г
  • Копчена паприка 10 г
  • Часниковий порошок 10 г
  • Сіль та перець
Крок 1/4

Для маринаду з’єднайте всі інгредієнти у сотейнику, влийте пів склянки води і готуйте на маленькому вогні 2-3 хвилини, весь час помішуючи. Потім дайте охолонути.

Крок 2/4

Курча помийте і розріжте на чотири частини. Покладіть їх у миску, залийте маринадом, перемішайте і залиште на 30 хвилин.

Крок 3/4

Смажте курча на мангалі, грилі або в духовці на режимі гриль, час від часу перевертаючи.

Крок 4/4

Наприкінці запікання змастіть маринадом і готуйте ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.

1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter