Рисова запіканка з куркою і грибами: покроковий рецепт

Screenshot 1 31 700x510

Рисова запіканка — це не тільки молочна страва, яке запам’яталося на все життя з дитячого садка. Запікати з рисом можна також овочі, м’ясо, рибу. Редакція пропонує тобі покроковий рецепт запіканки з рисом, грибами і куркою. Цю страву ти можеш приготувати як на обід, так і для святкового столу.

Інгредієнти:

  • 300 г рису
  • 300 г курки
  • 300 г шапміньонов
  • 100 г твердого сиру
  • 3 яйця
  • 150 г сметани
  • 2 головки цибулі
  • рослинна олія для обсмажування
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Відвари рис в підсоленій воді.
  2. Поріж дрібно гриби, цибулю і курку і обсмаж на сковороді.
  3. Змішай гриби, курку і рис і виклади в форму для запікання, змащену олією.
  4. Збий яйця зі сметаною і вилий в запіканку. 
  5. Зверху посип тертим сиром.
  6. Випікай в духовці протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів.
1 1 1 1 1
Если заметили ошибку, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter